Verse bereiding

Als u bij ons bestelt, merkt u dat het eten vers bereid wordt.  Groenten, vlees en kruiden worden per bestelling kort in de hete wok gebakken. Wij hebben een open keuken. Als u bij ons langs komt, kunt u zien hoe hard onze koks voor u aan het werk zijn! Deze bereiding zorgt ervoor dat u altijd een smakelijk gerecht krijgt.

Omdat alles vers bereidt wordt, zorgt dat er ook voor dat onze gasten soms moeten wachten, vooral als het druk is. We hebben echter geen mogelijkheid om deze tijd te verkorten.
Een kleinere kaart maakt niet dat gerechten sneller gaar zijn; vóórkoken en warmhouden kan bij sauzen en stoofschotels, maar niet voor de vers bereide Thaise keuken – dat kan niet zonder in te leveren op kwaliteit en smaak.

Bij deze onze excuses als u moet wachten. Maar we koken écht Thais. En inleveren op kwaliteit, dat doen we gewoon niet.

Pikant

De Thaise keuken? Die staat bekend om zijn pikante smaak! Angst voor hitte is niet nodig. Ongeveer de helft van de authentieke Thaise gerechten op deze kaart zijn niet pittig van zichzelf. Zelfs bij de curries, die hun kleur vaak van chilipepers krijgen, staat een volledig mild gerecht op de kaart.

Bent u niet bang voor authentiek pikant eten, en durft u de uitdaging aan? Vraag er gerust om. Maak wel duidelijk dat u dit echt wil, en vraag naar “Thais Pittig”.

Menu